Larisa Tanase

Prin parcurgerea unui proces complex si deplin, care include dezvoltarea profesionala si evolutia personala,  fondatorul Academiei Simetric, Larisa Tanase, a reusit sa devina dintr-un specialist confirmat al pietei, din toate punctele de vedere, Master Trainer International in Dermopigmentare.

Vizionar al dermopigmentarii in ultimii 12 ani, Larisa Tanase  a stiut dintotdeauna ca cea mai puternica arma pentru a schimba lumea este educatia. Si-a dezvoltat cariera pe baza studiilor superioare in jurnalism, a cursurilor de dezvoltare personala prin NLP si de consolidare a unui business.

Blog personal Larisa Tanase

A atins cu succes multiple segmente din domeniul infrumusetarii, in calitate de make-up artist, nail designer si stilist de gene.
Apoi, educatia imbinata cu talent si multa practica, au facut-o sa isi doreasca si sa obtina mai mult: a lasat in urma aptitudinile dobandite si si-a focusat intreaga energie pentru a reda fericirea sprancenelor.

S-a remarcat prin crearea uneia dintre cele mai cautate tehnici de micropigmentare, Ombre, din dorinta de a satisface nevoile tuturor clientelor.

In aceste conditii, a fost nevoie doar de un pas pentru ca Larisa Tanase „sa joace in liga mare”, devenind Master Trainer International.  In prezent, creeaza sprancene fericite pentru clientele care ii trec pragul si sustine cursuri acreditate de formare profesionala, in cadrul Academiei Simetric. Dezvoltarea cursurilor in dermopigmentare a pornit de la premisa ca fiecare om are un potential unic, iar misiunea Larisei a fost mereu de a descoperi acest aspect in fizionomia fiecarei persoane si de a ajuta la valorificarea sa maxima.

Cu alte cuvinte, aceasta isi sustine cursantele si clientele sa se reinventeze in cea mai stralucitoare versiune a lor, printr-un proces de dezvoltare care tine de infrumusetare, fie de cariera, avand credinta ca, intotdeauna, „Cel mai bine, investeste in tine!”.

 

Cursuri predate