„Sprâncene Fericite” – 6 tehnici de pigmentare. CURS ACREDITAT

999


Afla detalii si data urmatorului curs

Micropigmentare sprâncene, tehnica Microblading

Micropigmentare sprâncene, tehnica Powder

Micropigmentare sprâncene, tehnica OMBRE

Micropigmentarea sprâncenelor, tehnica Hibrid

Micropigmentarea sprâncenelor, tehnica PlinăCe înseamnă „sprancene fericite”?

De-a lungul istoriei, sprâncenele au fost supuse modei iar femeile le-au stilizat în funcţie de standardele de frumuseţe ale vremii. Indiferent de trend, în majoritatea cazurilor, codița sprâncenelor a fost poziționată în jos, tristă. „Sprâncene Fericite” înseamnă sprâncene realizate corect prin tehnica, forma și culoarea potrivite fizionomiei și morfologiei și care vor avea întotdeauna codița ridicată, ceea ce sugerează un zâmbet.

Cum fericirea nu se demodează niciodată,  ai ocazia să înveți de la Larisa Tănase cum să creezi sprâncene care vor fi la modă mereu!

6 tehnici și forme de pigmentare a sprâncenelor + retușuri:

– tehnica manuala fir cu fir – Microblading;

– tehnica Powder/Efect Pudrat;

– tehnica Ombre (inventată și dezvoltată de Larisa Tănase);

– tehnica Sombre (inventată și dezvoltată de Larisa Tănase);

– tehnica Hibrid;

– tehnica Plină.

 

TIMP DE CINCI ZILE IȚI VOM ASIGURA:

 • CURS „STANDARD” 999 EURO

Pe durata cursului îți vom pune la dispozitie aparatură și consumabile necesare desfășurării activității, mapă cu fișe, agendă cu pix, masa de prânz, produse de protocol.

 • CURS „PREMIUM” 1749 EURO

Oferim cursanților ce accesează varianta „PREMIUM” un discount substanțial (381 EURO) pentru aparatul de Micropigmentare + KIT complet de consumabile necesare după finalul cursului. Valoarea acestui pachet cu discount-ul aplicat este de 749 EURO (față de prețul de listă – 1130 euro).

KIT-UL DE MICROPIGMENTARE & MICROBLADING CONȚINE:

6 pigmenți Goochie, gama 2 în 1, căpăcele pigmenți (S, M, L) + suport căpăcele, ace micropigmentare (5 buc. 1RL, 5 buc. 3RL, 5 buc. 5 RL), ace microblading (10 buc. 16P – 0,20 mm), marker medical + pix „pană”, cremă anestezică Dr. Numb + folie acoperire, mixer pigmenți + 50 buc. rezerve mixer, stilou + suport microblading, riglă sticker de unică folosință , recipient sticlă 2 buc. + borcănel sticlă, piele sintetică exercițiu 5 buc., cremă hidratantă Fougera 5 buc., câmp steril 50 buc., mască transparentă, mănuși + bonetă 50 buc., învelitoare Clipcord, pensetă + pieptene + forfecuță.

 

Ce primesc

Fondator al Academiei Simetric, cu o experiență de peste 13 ani în domeniul beauty, Larisa Tănase reprezintă alegerea ideală pentru bazele carierei tale sau pentru consolidarea acesteia!

Larisa Tănase și-a câștigat notorietatea ca specialist în dermopigmentare datorită dezvoltării tehnicii de micropigmentare „Ombre”. Aceasta reprezintă un combo între tehnica manuală microblading și tehnica de micropigmentare Powder. Prin crearea firelor de microblading în capul sprâncenei și continuarea sprâncenei prin pudrare, se obține un efect natural ce a devenit un trend datorită tranziției de la o intensitate a pigmentului mai mare la una mai mică.

Indiferent de tehnica pe care o alege în reconstrucția sprâncenelor, Larisa nu se abate de la credința pe care o are încă de la începutul carierei: sprâncenele trebuie să fie întotdeauna fericite, nu triste! Astfel, și-a pus amprenta asupra acestor cursuri menite să ducă la un alt nivel sprâncenele, acela al fericirii.

În calitate de Master Trainer Internațional în dermopigmentare, a instruit peste 1000 de cursanți în pigmentarea sprâncenelor, ochilor și a buzelor. A participat la nenumărate Congrese și Campionate Internaționale în calitate de SPEAKER și JURIU.

Deține toate atuurile pentru a obține rezultate cu specialiști deja consacrați sau cu cei care își doresc să devină dermopigmentiști acreditați. Dă-ți o șansă și, cel mai bine, investește în tine!

Ce obtin in urma cursului

 • -15% REDUCERE la orice produs de la „Magazinul Micropigmentistului”, WWW.MPMAG.RO, partenerul Academiei Simetric;
 • diploma acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației din România;
 • 3 diplome de participare: “Stilizarea sprâncenelor step by step”, “Micropigmentare step by step”, “Microblading step by step”;
 • toate cunoștințele necesare, de la stilizatul corect al sprâncenelor până la micropigmentarea lor, pentru ca tu să poți crea “Sprâncene Fericite”, imediat după terminarea cursului;
 • suport de curs;
 • halatul, agenda și pixul dermopigmentistului, personalizate SIMETRIC
 • susținere și consiliere permanentă pentru lucrările realizate în timpul și după terminarea cursului (grup WhatsApp);
 • posibilitatea de a accesa „Programul de Ucenicie”, ori de câte ori simți nevoia de o mai bună aprofundare a cunoștințelor practice.
Traineri

Larisa Tanase

Durata curs

Certificari

Numar cursanti

Locatie

Afla detalii si data urmatorului curs

Continutul cursului pe zile

3 zile – modul teoretic predat pe suport digital, exemplificare prin prezentări interactive + practică pe suport de hârtie & piele sintetică

3 zile – practică pe model uman

 • tipologii CLIENȚI, relația cu clienții, consilierea profesională, fișa tehnică a clientului, consimțământul clientului
 • noțiuni despre PIELE (anatomie, structură, glandele, funcțiile pielii)
 • tabel + calcul de identificare Fototip după Scara lui Fitzpatrick
 • aplicarea normelor igienico-sanitare la locul de muncă al dermopigmentistului: pregătirea postului de lucru, de la igienă până la atmosferă, dotarea corespunzătoare a cabinetului, prezentarea ustensilelor & consumabilelor; prezentarea și utilizarea pigmenților; utilizarea corectă a aparatului de sterilizare, AUTOCLAV.
 • rolul și importanța sprâncenelor: morfologiile feței, alegerea formei corecte a sprâncenelor, desen formă sprâncene, alegerea și îmbinarea culorilor, informații generale despre pensat, prezentarea tehnicii de lucru în pensat (femei & bărbați), noțiuni de colorimetrie & pigmentologie
 • aspecte importante în realizarea RETUȘULUI
 • contraindicații. lista medicamentelor contraindicate
 • limitări şi restricții procedură pigmentare
 • instrucțiuni de îngrijire și recomandări post-procedură
 • tipuri de ace (micropigmentare și microblading) și folosirea acestora în funcție de piele, zona lucrată sau tehnica aleasă
 • tipuri diferite de anestezice
 • cum să te promovezi în mediul online

Afla detalii
si data urmatorului curs

„Sprâncene Fericite” – 6 tehnici de pigmentare. CURS ACREDITAT

Locatie: BUCURESTI

999
Cursantele Academiei Simetric pot beneficia de inscrierea PREMIUM, cu KIT microblading + APARAT Micropigmentare, INCLUS! In aceasta situatie, pretul cursului este de 1650€
Te vom contacta si iti vom oferi toate detaliile necesare privind cursul „Sprâncene Fericite” – 6 tehnici de pigmentare. CURS ACREDITAT, precum si data primului loc disponibil. Cursurile Academiei Simetric sunt sustinute lunar (mai putin Master Class-urile).

Informatii utile:

 • Inscrierile la curs se realizeaza telefonic la numarul +40 766 328 985, iar confirmarea locului se va face prin plata unui avans.
 • Cursul are loc la Academia Simetric, Prelungirea Ghencea nr. 45, bloc D3, Ap. 123, Bucuresti (in incinta Cartierului Latin)
 • Taxa sustinerii examenului acreditat este inclusa in pretul cursului.
 • Valoarea avansului este de 300 €
 • Plata se face in LEI sau EURO, la cursul BNR din ziua respectiva
 • Pentru mai multe detalii despre programul de cursuri, va rugam sa contactati un reprezentant Academia Simetric, la numarul de telefon +40 766 328 985
 • Produsele folosite in cadrul acestui curs pot fi comandate ONLINE pe www.mpmag.ro