„One 2 One”. CURS INDIVIDUAL

1000


Afla detalii si data urmatorului curs

Curs individual "One2One", Microblading
Alături de un trainer cu peste 13 ani experiență, cursul individual va spori timpul și performanța ta, în calitate de dermopigmentist. Sub îndrumarea a PMU Expert Larisa Tănase, îți vei perfecționa tehnica exersând pe modele umane și vei lua cele mai bune decizii în alegerea pigmenților potriviți pentru fiecare client in parte.

Ce primesc

Scopul cursului de pregătire individuală este de a valorifica și eficientiza la maxim timpul și performanța ta în acumularea informațiilor teoretice, cât și a exercițiului practic, cu garanția că la finalul cursului vei putea profesa cu toată încrederea.

Suportul de curs complet si complex pe care il vei primi iti va fi extrem de util! Astfel vei avea acces la informatie ori de cate ori vei avea nevoie.

Vei primi indrumare si consiliere profesionala la nevoie, pe WhatsApp.

Ce obtin in urma cursului

Îți asigurăm accesul către cele mai noi produse și vei fi pus la curent cu noile trenduri în materie de tehnici de micropigmentare & microblading.
Fie că dorești să-ți eficientizezi timpul de lucru sau să-ți îmbunătățești tehnicile, PMU Expert Larisa Tănase va fi alături de tine, pas cu pas, pentru ca tu să ajungi un specialist desăvârșit!

Afla detalii
si data urmatorului curs

„One 2 One”. CURS INDIVIDUAL

Locatie: BUCURESTI

1000
Informatii utile:

  • Inscrierile la curs se realizeaza prin completarea formularului online de mai jos sau telefonic la numarul +40 766 328 985
  • Cursul are loc la Academia Simetric, Prelungirea Ghencea nr. 45, bloc D3, Ap. 118, Bucuresti (in incinta Cartierului Latin)
  • Pentru confirmarea rezervarii locului se percepe un avans in valoare de 300 €
  • Plata se face in LEI sau EURO, la cursul BNR din ziua respectiva
  • Pentru mai multe detalii despre programul de cursuri, va rugam sa contactati un reprezentant Academia Simetric, la numarul de telefon +40 766 328 985
  • Produsele folosite in cadrul acestui curs pot fi comandate ONLINE pe www.mpmag.ro