Larisa Tanase

Specialist de beauty de aproximativ 14 ani, PMU Expert International Larisa Tănase este creatoarea Sprâncenelor Fericite ce și-a câștigat notorietatea datorită dezvoltării tehnicii de micropigmentare „Ombre”, în 2014.
Un vizionar al domeniului de beauty, Larisa a știut întotdeauna că cea mai puternică armă pentru a schimba lumea este educația. Astfel, dezvoltarea cursurilor de dermopigmentare a pornit de la premisa că fiecare persoană are un potențial unic, iar misiunea Larisei a fost întotdeauna să descopere acest aspect în fizionomia fiecărei persoane și să o ajute la maximizarea acesteia.
Larisa Tănase este fondator şi expert trainer al Academiei Simetric, școală specializată în cursuri de Dermopigmentare acreditate si care a castigat titulatura de „Cea mai buna scoala de dermopigmentare” la cea mai importanta competitie de profil din estul Europei, PMU East European Conference 2021.

Dezvoltarea si evolutia Larisei au depins nu doar de activitatea ca profesor national si international in micropigmentare si microblading, ci si de experienţa complexă în propriul salon, Simetric Beauty, dar si de activitatea ca jurat si speaker la cele mai mari evenimente din tara sau din afara. Toate acestea i-au îmbunătățit cunoştinţele ȋn arta dermopigmentării şi practica necesară pentru realizarea unor proceduri de succes, încât aceasta a instruit peste 1000 de cursanți în pigmentarea sprâncenelor, ochilor și a buzelor, în România și în Italia.

 

DATA NAȘTERII: 5 martie 1984
LOCUL NAȘTERII: Orașul Strășeni, Satul Scoreni, Republica Moldova.
EDUCAȚIE: 1991-1999 – Școala Primară și Gimnazială Scoreni
1999-2001 – Liceul Român-Italian Dante Aligheri, Chișinău
2001-2005 – Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării
2006 – Bazele dermopigmentării, MOSCOVA
2007 – Specializare în micropigmentarea sprâncenelor, UCRAINA, KIEV
2008 – Specializarea micropigmentarea areolei mamara, SPANIA
2009 – Aprofundare dermopigmentare, Goldeneye RO, București, România
2010 – Aprofundare dermopigmentare, Biotek, Italia
2011 – Aprofundare dermopigmentare, Goldeneye RO, București, România
2012 – Aprofundare dermopigmentare, Rusia, Moscova.
2013 – Curs Dezvoltare Personală, NLP ROMANIA cu Radu Saradan
2014 – Curs Formator
2014 – Fondarea Academiei
2015 – Curs microblading PhiBrows, Germania cu Oxana Dilmah.
2016 – MasterClass de Perfecționare/microblading cu DAVID ZANG, SINGAPORE. 2017 deschidem magazinul online cu lumini profesionale pentru toti specisliștii din beauty www.glamcor.ro.
2016 – MasterCjasul de Pigmentologie și Colorimetrie în Italia, Verona cu Valentina Techio.
2017 – Participant la Campionatul din CHISINAU
2017 – Invitat la LASH MASTER CONFERENCE 2017, București, organizat de Ana Aldoiu
2017 – Invitat la LASH FEST 2017 BUCUREȘTI organizat de Corina Turcuman
2017 – MasterClass de perfecționare sprâncene, ochi și buze cu Sviatoslav Ocenash din Tallin, Estoni
2018 – JURAT categoria DESIGN SPRÂNCENE, OLIMPIADI CIGLIA&SOPRACIGLIA Torino, organizat de Valentina Pinzari
2018 – Curs de perfecționare microblading PhiBrows
2018 – SPONSOR SILVER la Top Lash Camp 2018 la Brașov, organizat de Tabya Tabuică.
2019 – SPONSOR SILVER Academia Simetric, JURAT categoria DESIGN SPRÂNCENE la WORLD LASH OLIMPIAD VENEZIA 2019, organizat de Loredana Atanasiu.
2019 – SPEAKER și SPONSOR în cadrul World Beauty Congres 2019 din Torino, organizat de Inna Sculea
2019 – SPEAKER și SPONSOR la Top Lash Camp 2019 la Brașov, organizat de Tabya Tabuică
2019 – SPONSOR și SPEAKER în cadrul CONGRESULUI PMU ROMANIA din București
2019 – SPONSOR si JURAT la categoria DESIGN SPRÂNCENE de la OLIMPIADI CIGLIA&SOPRACIGLIA 2019 Torino organizat de Valentina Pinzari.

Prin parcurgerea unui proces complex si deplin, care include dezvoltarea profesionala si evolutia personala,  fondatorul Academiei Simetric, Larisa Tanase, a reusit sa devina dintr-un specialist confirmat al pietei, din toate punctele de vedere, Master Trainer International in Dermopigmentare si reprezintă alegerea ideală pentru bazele carierei tale sau pentru consolidarea acesteia!

Vizionar al dermopigmentarii in ultimii 13 ani, Larisa Tanase  a stiut dintotdeauna ca cea mai puternica arma pentru a schimba lumea este educatia. Dezvoltarea cursurilor in dermopigmentare a pornit de la premisa ca fiecare om are un potential unic, iar misiunea Larisei a fost mereu de a descoperi acest aspect in fizionomia fiecarei persoane si de a ajuta la valorificarea sa maxima.

Cu alte cuvinte, aceasta isi sustine cursantele si clientele sa se reinventeze in cea mai stralucitoare versiune a lor, printr-un proces de dezvoltare care tine de infrumusetare, fie de cariera, pe premisa „Cel mai bine, investeste in tine!”.

Blog personal Larisa Tanase

Larisa Tănase și-a câștigat notorietatea ca specialist în dermopigmentare datorită dezvoltării tehnicii de micropigmentare „Ombre”. Aceasta reprezintă un combo între tehnica manuală microblading și tehnica de micropigmentare Powder. Prin crearea firelor de microblading în capul sprâncenei și continuarea sprâncenei prin pudrare, se obține un efect natural ce a devenit un trend datorită tranziției de la o intensitate a pigmentului mai mare la una mai mică.

Indiferent de tehnica pe care o alege în reconstrucția sprâncenelor, Larisa nu se abate de la credința pe care o are încă de la începutul carierei: sprâncenele trebuie să fie întotdeauna fericite, nu triste! Astfel, și-a pus amprenta asupra acestor cursuri menite să ducă la un alt nivel sprâncenele, acela al fericirii.

Ce înseamnă „sprancene fericite”?

De-a lungul istoriei, sprâncenele au fost supuse modei iar femeile le-au stilizat în funcţie de standardele de frumuseţe ale vremii. Indiferent de trend, în majoritatea cazurilor, codița sprâncenelor a fost poziționată în jos, tristă. „Sprâncene Fericite” înseamnă sprâncene realizate corect prin tehnica, forma și culoarea potrivite fizionomiei și morfologiei și care vor avea întotdeauna codița ridicată, ceea ce sugerează un zâmbet.

Cum fericirea nu se demodează niciodată,  ai ocazia să înveți de la Larisa Tănase cum să creezi sprâncene care vor fi la modă mereu!

Deține toate atuurile pentru a obține rezultate cu specialiști deja consacrați sau cu cei care își doresc să devină dermopigmentiști acreditați. Dă-ți o șansă și, cel mai bine, investește în tine!

Cursuri predate