Despre noi

Academia de Beauty & Business SIMETRIC a luat nastere din dorinta de a oferi celor din piata de infrumusetare, dar si celor care isi doresc un inceput in domeniu, cursuri specializate de micropigmentare si microblading.

Filosofia Academiei este aceea de a selecta cu mare atentie trainerii fiecarui curs, motiv pentru care, in acest moment toti formatorii nostri sunt practicieni de cel mai inalt nivel in domeniile in care activeaza.

Misiunea noastra

Oferim maxim de cunostinte tuturor persoanelor interesate cu adevarat sa evolueze.
Noi suntem convinsi ca totul porneste de la o filosofie comuna, pe care mai departe noi am transmis-o fiecarui trainer in parte – aceea de a oferi cel mai complet si complet bagaj de cunostinte tuturor cursantilor, astfel incat, la scurt timp, acestia sa devina practicieni de succes. Si nu ne referim doar la calitatea serviciului prestat de catre cursantii nostri, ci si la capacitatea reala a acestora de a isi putea vinde noile indeletniciri.

Abordarea noastra?

In cadrul Academiei Simetric avem o abordare diferita, prin implicare totala!

Ne cunoastem

Este nevoie de o chimie reala intre cursant si trainer, asadar, inainte de toate, avem nevoie, sa ne cunoastem bine. Cine suntem, ce lucram, unde lucram si mai ales, care este motivul participarii tale in cadrul cursului.

Teorie si practica. Intensiv!

Este nevoie ca, mai intai de toate sa stapanesti cu adevarat partea de teorie. Regulile pot parea plictisitoare atunci cand esti entuziasmat ca primesti informatiile mult dorite, insa fara acestea nimic nu se poate realiza. O data ce am pus la punct bazele teoriei, incepem partea de practica, intr-o maniera intensiva, inca de la inceput.

Inveti cum sa iti vinzi serviciile

Faptul ca esti un cursant constiincios si o fire ambitioasa sunt conditii necesare si obligatorii. Pentru a te bucura insa de succes in domeniul infrumusetarii, ai nevoie ca oamenii sa te cunoasca. In cadrul oricarui curs de infrumusetare pe care il vei gasi in programul Academiei Simetric, vei primi GRATUIT notiuni pretioase despre cum sa iti construiesti cariera in domeniu.

Iti primesti diploma si incepi sa practici

Dupa ce ne vom termina treaba, conform programei cursului, vei sustine un examen si vei primi o diploma de absolvire. Mai departe, noi te incurajam sa incepi sa practici, cat mai curand posibil. Mai mult decat atat, pe tot parcursul inceputului tau ca specialist, trainerii iti vor sta la dispozitie pe WhatsApp, cu sfaturi si corecturi.

Vezi cursurile Academiei Simetric