Micropigmentare Sprâncene

La Simetric by Larisa Tănase, facem rai din ceea ce ai. Avem grijă să obții sprâncenele pe care ți le dorești de atâta timp! Micropigmentarea este soluția ideală pentru sprâncenele asimetrice, fără o formă adaptată fizionomiei sau cu goluri.

Redăm sprâncenelor tale o formă care să fie în armonie cu chipul tău, avem grijă să fie perfect simetrice și alegem culoarea în funcție de nuanța naturală a sprâncenelor tale și a podoabei capilare. Totodată, luăm în considerare și fototipul pielii, pentru un rezultat cât mai natural și aproape de perfecțiune.

Denumire serviciuTarif PMU Expert Larisa TănaseTarif Specialist Simeric By Larisa Tănase
Micropigmentare Sprâncene (Powder, Fir cu fir, Ombre)400€200€
Retuș între 6 săptămâni-6 luni pentru Sprâncene200€100€
Mini retuș sprâncene (6-10 săptămâni)50€
Îndepărtare cu laser/substanță sprâncene100€75-100€
Îndepărtare cu substanță pe zone mici50€50€
Stilizare & laminare sprâncene50€50€

Ce ne recomandă?

  • Suntem specializați pe micropigmentare și îndepărtare
  • Echipa noastră este formată din experți în domeniu
  • Specialiștii Simetric sunt traineri de TOP
  • Oferim consultanța de care fiecare client are nevoie pentru a ajunge la lookul dorit
  • Îndepărtăm lucrări vechi și le oferim un nou aspect
  • Punem pasiune, creativitate și profesionalism în activitatea noastră
  • Acordăm atenție fizionomiei și morfologiei fiecărei cliente
  • Regenerăm pielea și o uniformizăm în urma lucrărilor de îndepărtare

Lucrările Noastre

Portofoliu

Testimoniale

Clienți fericiți si specialiști, care au devenit lideri în domeniul dermopigmentării, își spun aici experiența deosebit de frumoasă avută la Simetric by Larisa Tănase.

Recomand cu mare, mare drag! Deși credeam că nu voi mai avea niciodată sprâncenele pe care mi le doresc, acum sunt sigura că voi ajunge la rezultatul dorit, asta datorită Larisei. Am găsit aici o atmosferă foarte plăcută și oameni foarte calzi. Larisa este un adevărat profesionist. Mulțumesc din suflet, Larisa!

Alexandra Stan

După 3 ședințe de laser, am ajuns la rezultatul final. Nu pot decât să-ți mulțumesc din suflet, om minunat, pentru răbdarea acordată. Profesionalism ar fi prea puțin să te descriu în cuvinte după 4 ore jumate de muncă dedicate doar pentru mine fiecare secundă, fără a lua o pauză de a te hidrata măcar. M-ai impresionat! Ești cea mai bună din România, Larisa Tănase!

Vali Lungu

Vreau să îi mulțumesc din inimă domnișoarei Camand Ramzian pentru micropigmentarea ochilor și pentru căldură și profesionalismul de care a dat dovadă. Sunt extrem de mulțumită. O recomand cu încredere!

Florentina Feresteanu

Recomand cu încredere pe Camand Ramzian, o profesionistă de exceptie. Un salon cochet și curat, totul la superlativ și o mână de aur. Precizie de 💯 . Mulțumesc frumos pentru sprâncene, eyeliner și buze. Fără durere și rezultat neașteptat!

Mona Black
Contactează-ne
pentru informații!