Micropigmentare Buze

Ți-ar plăcea si poți avea buzele în nuanța dorită și un echilibru al simetriei? Micropigmentarea este soluția! Cu ajutorul multiplelor tehnici de micropigmentari moderne, vei obține buzele pe care ți le dorești de atât timp cu intensitatea mult visată. Avem o gamă foarte diversificată de pigmenți și efecte potrivite fiecărei nevoi sau dorințe (soft, medii, intense).

Poți opta pentru micropigmentare buzelor, în funcție de nevoile și preferințele tale. Dacă nu știi ce să alegi, specialiștii Simetric by Larisa Tănase îți vor oferi consiliere și vor avea grijă să obții rezultatul dorit.

Denumire serviciuTarif PMU Expert Larisa TănaseTarif Specialist Simeric By Larisa Tănase
Micropigmentare Buze400€200€
Retuș între 6 săptămâni-6 luni pentru Sprâncene200€100€
Mini retuș sprâncene (6-10 săptămâni)50€
Îndepărtare cu laser/substanță buze100€75-100€
Îndepărtare cu substanță pe zone mici50-100€50€

Ce ne recomandă?

  • Suntem specializați pe micropigmentare și îndepărtare
  • Echipa noastră este formată din experți în domeniu
  • Specialiștii Simetric sunt traineri de TOP
  • Oferim consultanța de care fiecare client are nevoie pentru a ajunge la lookul dorit
  • Îndepărtăm lucrări vechi și le oferim un nou aspect
  • Punem pasiune, creativitate și profesionalism în activitatea noastră
  • Acordăm atenție fizionomiei și morfologiei fiecărei cliente
  • Regenerăm pielea și o uniformizăm în urma lucrărilor de îndepărtare

Lucrările Noastre

Portofoliu

Testimoniale

Clienți fericiți si specialiști, care au devenit lideri în domeniul dermopigmentării, își spun aici experiența deosebit de frumoasă avută la Simetric by Larisa Tănase.

Recomand cu mare, mare drag! Deși credeam că nu voi mai avea niciodată sprâncenele pe care mi le doresc, acum sunt sigura că voi ajunge la rezultatul dorit, asta datorită Larisei. Am găsit aici o atmosferă foarte plăcută și oameni foarte calzi. Larisa este un adevărat profesionist. Mulțumesc din suflet, Larisa!

Alexandra Stan

După 3 ședințe de laser, am ajuns la rezultatul final. Nu pot decât să-ți mulțumesc din suflet, om minunat, pentru răbdarea acordată. Profesionalism ar fi prea puțin să te descriu în cuvinte după 4 ore jumate de muncă dedicate doar pentru mine fiecare secundă, fără a lua o pauză de a te hidrata măcar. M-ai impresionat! Ești cea mai bună din România, Larisa Tănase!

Vali Lungu

Vreau să îi mulțumesc din inimă domnișoarei Camand Ramzian pentru micropigmentarea ochilor și pentru căldură și profesionalismul de care a dat dovadă. Sunt extrem de mulțumită. O recomand cu încredere!

Florentina Feresteanu

Recomand cu încredere pe Camand Ramzian, o profesionistă de exceptie. Un salon cochet și curat, totul la superlativ și o mână de aur. Precizie de 💯 . Mulțumesc frumos pentru sprâncene, eyeliner și buze. Fără durere și rezultat neașteptat!

Mona Black
Contactează-ne
pentru informații!