Serviciile noastre

Redescoperă migropigmentarea

laminare sprâncene și gene 8
Stilizare & Laminare

Vrei să obții un efect special prin îmbunătățirea aspectului sprâncenelor sau genelor tale naturale?
Stilizareași laminarea sunt metode care îți vor pune în evidență trăsăturile feței, fără să fie nevoie de intervenții estetice.

Îndepărtare laser & substanță

Îți dorești lucrarea nouă de sprâncene, eyeliner sau buze pentru a obține efectul mult dorit? Noi te ajutăm cu neutralizarea vechii lucrări prin metode modern cu laser și substanțe.

rezultat cursant micropigmentare sprâncene și buze
Micropigmentare

Visezi de mult timp la acele buze sau sprâncene perfecte? Sau la un eyeliner impecabil? Noi te ajutăm să ajungi la efectul dorit cu cele mai noi tehnici de micropigmentare.

Microneedling

Vârsta nu contează, mai ales atunci când există metode prin care pielea ta să fie mereu tânără. Acum este mult ușor să scapi de riduri sau cicatrici prin tehnica microneedling

Ce ne recomandă?

  • Suntem specializați pe micropigmentare și îndepărtare
  • Echipa noastră este formată din experți în domeniu
  • Specialiștii Simetric sunt traineri de TOP
  • Oferim consultanța de care fiecare client are nevoie pentru a ajunge la lookul dorit
  • Îndepărtăm lucrări vechi și le oferim un nou aspect
  • Punem pasiune, creativitate și profesionalism în activitatea noastră
  • Acordăm atenție fizionomiei și morfologiei fiecărei cliente
  • Regenerăm pielea și o uniformizăm în urma lucrărilor de îndepărtare

Lucrările Noastre

Portofoliu

Testimoniale

Clienți fericiți si specialiști, care au devenit lideri în domeniul dermopigmentării, își spun aici experiența deosebit de frumoasă avută la Simetric by Larisa Tănase.

Recomand cu mare, mare drag! Deși credeam că nu voi mai avea niciodată sprâncenele pe care mi le doresc, acum sunt sigura că voi ajunge la rezultatul dorit, asta datorită Larisei. Am găsit aici o atmosferă foarte plăcută și oameni foarte calzi. Larisa este un adevărat profesionist. Mulțumesc din suflet, Larisa!

Alexandra Stan

După 3 ședințe de laser, am ajuns la rezultatul final. Nu pot decât să-ți mulțumesc din suflet, om minunat, pentru răbdarea acordată. Profesionalism ar fi prea puțin să te descriu în cuvinte după 4 ore jumate de muncă dedicate doar pentru mine fiecare secundă, fără a lua o pauză de a te hidrata măcar. M-ai impresionat! Ești cea mai bună din România, Larisa Tănase!

Vali Lungu

Vreau să îi mulțumesc din inimă domnișoarei Camand Ramzian pentru micropigmentarea ochilor și pentru căldură și profesionalismul de care a dat dovadă. Sunt extrem de mulțumită. O recomand cu încredere!

Florentina Feresteanu

Recomand cu încredere pe Camand Ramzian, o profesionistă de exceptie. Un salon cochet și curat, totul la superlativ și o mână de aur. Precizie de 💯 . Mulțumesc frumos pentru sprâncene, eyeliner și buze. Fără durere și rezultat neașteptat!

Mona Black
Contacteaza-ne
pentru informatii!