Examenul de acreditare și emoțiile începerii unei noi etape

În această meserie este nevoie de multă ambiție și dorința de a face cât mai multe femei fericite. Odată ce tratezi cu seriozitate teoria dermopigmentării, cu responsabilitate partea practică și cu maturitate etapa examinării pentru acreditare, ai bucuria să descoperi că serviciile de microblading & micropigmentare chiar aduc multe zâmbete, pe termen lung, pe chipurile femeilor.
DERMOPIGMENTAREA sau arta perfecţiunii, cum îmi place să îi spun, se bazează pe precizie și studiul trăsăturilor feţei, cu scopul de a realiza un look cu aspect natural și elegant, pe termen lung.
Deși este dedicat începătorilor, cursul de bază pentru meseria de dermopigmentist al Academiei Simetric, este unul complex, tocmai pentru că prin această procedură se poate reda femeilor încrederea de sine, „ajutând” acolo unde natura nu a reușit să ofere suficient. Cursanții trec prin toți pașii corecți ai unei ședințe de micropigmentare: întâmpinarea clientului, stabilirea tehnicii și a formei corecte, desenul, aplicarea cremei anestezice, procedura propriu-zisă, recomandări post-procedura de micropigmentare. Astfel, se pot familiariza cu adevărat cu responsabilitățile și satisfacțiile meseriei de dermopigmentist.
Iar împlinirea mea, ca profesor, se concretizează atunci când pregătirea și susținerea lor se dovedește prin punctajele maxime obținute la testarea finală dedicată obținerii diplomei acreditată de către Ministerul Muncii, recunoscută în România cât și pe teritoriul UE.

Cu ajutorul ei, dermopigmentiștii SIMETRIC pot profesa în deplină legalitate o meserie extrem de frumoasă și avantajoasă! Iar cu exercițiu și răbdare se poate ajunge și la idealul de a satisface și cei mai pretențioși clienți ai machiajului semi-permanent.

Mult SUCCES tuturor, vă susțin să vă atingeți OBIECTIVELE! Ne vedem și la celelalte cursuri de perfecționare.