Larisa Tănase, psihologul de sprâncene

Mi-am dorit mereu să vin în ajutorul femeilor care vor să își crească imaginea de sine și mi-am propus încă de la începutul carierei să găsesc acea metodă căutată de majoritatea, una rapidă și vizibilă. Când am realizat prima dată că sprâncenele reprezintă 80% din fizionomie, am avut toată încrederea că am găsit ceea ce căutam.

Deși avem valori și repere diferite despre frumos, mi-am dedicat viața artei de înfrumusețare și am investit tot în a ști să aleg ce este mai potrivit pentru fiecare dintre voi. Așa am devenit Creatoarea Sprâncenelor Fericite, am fondat SIMETRIC by Larisa Tănase și sunt expert în dermopigmentare și îndepărtare tatuaj.

Am reușit să am contact cu mii de femei în 17 ani de carieră. Datorită capacității de a transforma sprâncenele triste în unele fericite, clientele mi-au spus deseori „psihologul de sprâncene„.

Sunt momente când avem nevoie să arătăm încrezătoare, chiar dacă nu ne simțim așa. Sprâncenele ne ajută vizual să arătăm mai bine și lucrează la nivel de subconștient la starea de bine. Am înțeles asta prin feed-back-ul oferit de cliente după ședința de micropigmentare.

Îmi scriau entuziasmate că le-a lăudat soțul sau că au fost admirate de prieteni, colegi. Aprecierile legate de aspectul fizic ajută întotdeauna la stima de sine. Când am înțeles asta, m-am concentrat pe a valoriza maxim conceptul de sprâncene fericite care se identifică în primul rând prin EFECT DE LIFTING (obținut prin ridicarea codițelor). Ani în minus pe chipul clientei înseamnă încredere în plus!

ARMONIA CULORILOR o obțin prin a ține cont de nuanța tenului și a părului, dar și de stilul personal. Femeile care se machiază zilnic vor avea nevoie de sprâncene micropigmentate mai intens față de cele care nu se machiază. Dacă vorbim de brunete, sprâncenele nu ar trebui să fie mult prea închise sau negre. Dacă ne gândim la desenele animate, sprâncenele negre sunt specifice personajelor negative. Iar dacă asta nu te-a convins, află că sprâncenele negre îmbătrânesc și aspresc trăsăturile.

SIMETRIA sprâncenelor nu este un lucru ușor de obținut când trăsăturile chipului nu sunt vreodată simetrice. Însă prin măsurători și mai ales viziune, se poate crea un echilibru vizual, ceea ce va oferi un aspect de luminozitate și întinerire. Nu vă fie teamă să faceți schimbările necesare pentru îmbunătățirea încrederii de sine.

Suntem mai fericiți atunci când ne simțim bine cu ceea ce vedem în oglindă și când începem să primim și aprecieri din partea celorlalți pentru schimbarea făcută!

Vă doresc să nu vă temeți de nou și să fiți curioase, să vă doriți mai mult!