Laser și neutralizare, soluția 2 în 1 pentru micropigmentări de succes

Odată ce ai apelat în trecut la serviciile de micropigmentare, ai observat și că pigmenții își pot modifica nuanța inițială. În aceste cazuri, obținerea unor sprâncene potrivite fizionomiei poate deveni un proces complex ce depinde de următoarele aspecte: tehnica lucrată, tipul de pigment folosit, vechimea lucrării, adâncimea la care a fost introdus pigmentul, tipul de ten.

În aceste condiții, o nouă pigmentare aduce o împrospătare a lucrării, însă nu poate garanta fixarea unei nuanțe potrivite, ci doar se va acoperi pigmentul vechi. După o perioadă foarte scurtă, acesta va modifica și noua pigmentare, iar astfel vei reveni la nuanța inițială, cea nedorită.

Ce este de făcut?
Neutralizarea (deschiderea / încălzirea uneri culori închise / reci) și  îndepărtarea cu laser a pigmentului din zona dorită sunt două metode eficiente de corecție și care vor face parte din rutina unui dermopigmentist care se confruntă cu cliente ce au sprâncenele într-un dezechilibru cromatic și nu numai. 

De ce neutralizare?
Până la ședința finală de pigmentare (când îți poți fixa exact nuanța pe care ți-o dorești), se recomandă o ședință prin tehnici de colorimetrie, în acest caz #neutralizarea. Este o metodă de corecție cu rezultate fericite pe termen lung și vă sfătuiesc să nu săriți peste acest pas.

De ce laser?
Dacă pe corpul sprâncenei am ales să pigmentez cu portocaliu (pigment de corecție *neutralizare), pentru ceea ce iese din ramă (deobicei codița) aleg beneficiile laserului și în general rezultatele sunt satisfăcătoare după numai o ședință. Prin pigmenții de corecție pot deschide sau încălzi o nuanță pe când laserul mă ajută să îndepărtez pigmentul vechi.

Mai multe despre tehnicile de colorimetrie care ajută orice dermopigmentist să realizeze corecții fără emoții, voi vorbi în masterclass-ul dedicat CORECȚIILOR ÎN DERMOPIGMENTARE, pe care îl voi susține în cadrul Academiei Simetric, pe data de 2-4 octombrie 2019.

                                                                  *

Educația în dermopigmentare are nevoie de suportul tău! DISTRIBUIE ARTICOLUL! Astfel, vom avea mai mulți specialiști și clienți informați în piață, iar împreună vom obține cele mai bune rezultate! 🙂

CURSURI ACREDITATE începători și avansați www.academiasimetric.ro/cursuri
PRODUSE micropigmentare & microblading www.mpmag.ro & www.glamcor.ro
VLOG YOUTUBE www.youtube.com/academiasimetric
INSTAGRAM @trainer.larisatanase @academia.simetric @simetric.beauty.center
FACEBOOK www.facebook.com/Larisa.Tanase.Micropigmentare/ www.facebook.com/academiasimetric/ www.facebook.com/simetricbeauty/
SERVICII www.academiasimetric.ro/servicii/
CONTACT www.academiasimetric.ro/contact/