Micropigmentarea, un excelent inventator de timp și salvator de bani

Te-ai săturat să dedici sprâncenelor minute în șir în fața oglinzii? Linia de tuș este tot timpul o bătaie de cap? Rujul de pe buze se pierde prea ușor iar tu trebuie să îl reaplici de câteva ori pe zi? Află că micropigmentarea estetică pentru sprâncene, pleoape (eyeliner) sau buze este cea mai eficientă metodă cosmetică de a economisi timpul și banii!

Micropigmentarea reprezintă pur și simplu un excelent inventator de timp și salvator de bani: nu doar că dimineața câștigi mai mult timp, însă te scutește de situațiile neplăcute cauzate de machiaj.
Realizată corespunzător, efectul final al micropigmentării nu trebuie să se depărteze prea mult de look-ul natural. Poate fi aplicată orice altă nuanță de machiaj clasic ( ruj, gloss, creion) peste un machiaj semipermanent. Oricum, cu sau fără machiaj clasic, dimineața sau seara târziu, vei arăta tot timpul proaspătă cu un machiaj semipermanent.
Cel mai mare avantaj al dermopigmentării este că se pot corecta diverse „imperfecțiuni” ale chipului sau se pot accentua anumite linii (conturul buzelor, sprâncenelor, al ochilor), obținându-se un desen regulat al acestora.
Dacă micropigmentarea buzelor sau eyeliner-ului poate fi considerată un aspect care ține de estetic, sprâncenele reprezintă cea mai mare bătaie de cap pentru femei, mai ales că reprezintă 80% din fizionomie:
forma sprâncenelor nu mai este cea dorită
sprâncenele au devenit prea rare, subțiri sau prea scurte
sprâncenele sunt inegale sau au goluri, părti care lipsesc
sunt cazuri dramatice în care sprâncenele au fost pierdute integral din motive de sănătate/accident sau sunt afectate de semne sau cicatrici
sprâncenele sunt foarte decolorate, puțin vizibile
desenarea și crearea simetriei sprâncenelor ocupă prea mult timp iar răbdarea a scăzut
Dacă te regăsești în cele de mai sus și vrei să arăți bine de dimineața devreme până seara târziu, fără pic de machiaj clasic, micropigmentarea este soluția salvatoare!

În cadrul Simetric Beauty Center, alături de CAMAND RAMZIAN și ALINA MACARENCU, specialiști acreditați în dermopigmentare, aplicăm arta micropigmentării în funcţie de trăsăturile şi particularităţile voastre, cu scopul de a vă simți bine mereu fără machiaj! Rezervă-ți și tu timp pentru frumusețe: 0766328985