Noi reguli, aceleași satisfacții!

Am avut mereu o atenție deosebită la fiecare detaliu, iar pentru că la Simetric Beauty Center dorim să îmbinăm fericirea și frumusețea cu siguranța și sănătatea, ne adaptăm și ne protejăm și mai mult!

Sterilizatorul profesional AUTOCLAV ne este cel mai bun prieten încă de la deschiderea SIMETRIC! Dezinfectează întregul instrumentar folosit la fiecare clientă în parte, respectiv forfecuțele, pensetele și stilourile de microblading, acele, lamele, și restul consumabilelor fiind de unică folosință.
Noul nostru prieten este dispozitivul proiectat pentru dezinfectarea aerului, lampa UV germicidală! Datorită ei este posibilă o dezinfecție continuă și constantă a aerului în orice mediu și în fiecare fază de lucru!
În această perioadă, SIMETRIC a beneficiat de renovarea spațiului de lucru și de igienizări riguroase, adiționale celor care existau inițial.


Sănătatea este cea mai importantă, iar în acest sens apelăm la înțelegerea voastră și la respectarea măsurilor de siguranță.
Rugăm fiecare client să-și facă programare telefonic din timp și să se supună regulilor chiar de la intrarea în Simetric Beauty Center. Am pregătit pentru voi dezinfectant pentru mâini, mănuși, mască, botoși, halat și un termometru pentru măsurarea temperaturii care nu trebuie să depășească 37,3°.
Programările au o distanță de 30 min între ele, aspect care ne limitează capacitatea de lucru, așadar, vă rugăm să respectați ora programării!
Dacă nu reușiți să faceți programare telefonică, așteptăm mesajele voastre la numărul recepției 0766.328.985 (SMS & WhatsApp ) în care să specificați numele și serviciul pentru care doriți programarea, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp.

Fericirea nu se demodează niciodată iar în cadrul Simetric Beauty Center ai ocazia să obții sprâncene care vor fi la modă mereu! Larisa Tănase, Camand Ramzian și Alina Macarencu sunt pregătite să vă ofere Sprâncene Fericite create prin: stilizare cu vopsea sau henna, laminare, microblading sau micropigmentare fir cu fir, Powder, Ombre & Sombre (creații proprii), Hibrid.
*Micropigmentarea pleoapelor clasic & fume
*Micropigmentarea buzelor contur, ombre, total, aquarelle
*Micropigmentare aluniță
*Micropigmentare areola mamară
*Micropigmentare scalp

Nu uitați de tatuajele nedorite, fie corporale sau estetice! Eficacitatea laserului PISCOSURE ne ajută să vă scăpăm de orice machiaj semipermanent/micropigmentare sau tatuaj corporal, fără inconfort, durere sau cicatrici!

Lista completă de servicii și prețuri poate fi accesată aici www.academiasimetric.ro/servicii
Adresa completă o puteți accesa aici www.academiasimetric.ro/contact.