Sprâncene salvate cu răbdare. Și laser!

Cu sprâncene mult prea închise la culoare, clienta apelează la diferiți dermopigmentiști pentru a-i fi deschisă culoarea. Din păcate, în loc să fie îndrumată mai întâi către îndepărtarea tatuajului, clientei i se realizează noi pigmentări. Astfel, a obținut de-a lungul ședințelor repetate de micropigmentare, doar straturi peste straturi de pigmenți, reaplicate la fiecare procedură de machiaj semipermanent.


Acest fapt a agravat situația și a dus la încă una în plus: i s-a propus eliminarea tatuajului, însă s-a ales o metodă nepotrivită în cazul acesta, îndepărtarea prin substanțe chimice.
Astfel, clienta a ajuns la mine tot cu sprâncenele negre, dar și cu pielea traumatizată care prezenta cicatrici ascunse sub pigment.

Cum am reușit să îndepărtez multiplele straturi de pigmenți și să creez sprâncene potrivite clientei mele, citește în continuare.

Sprâncene salvate cu răbdare. Și laser. 🙂

Deseori mi se întâmplă să cunosc femei care au fost sfătuite greșit privind partea de estetic, iar asta se vede cu ușurință pe chipul lor. Este și cazul acestei cliente, care s-a prezentat la Simetric Beauty cu sprâncene inestetice de la multiplele ședințe de micropigmentare (realizate cu tehnici și culori diferite). Mai mult, pielea prezenta cicatrici de la îndepărtarea cu substanțe chimice, realizată în altă parte.

Clienta avea nevoie de o reinventare completă a sprâncenelor. De la o nuanță în armonie cu tenul și părul, până la o formă potrivită fizionomiei. Cum am reușit, vezi în rândurile de mai jos.

Momentul conștientizării

După nenumărate ședințe de micropigmentare realizate la diverși dermopigmentiști, clienta și-a dat seama că nu va obține astfel, sprâncenele mult visate. Își dorea sprâncene îndrăznețe și moderne, cu o nuanță naturală și o formă potrivită.

Ce era de făcut?

Am înțeles de la început că va fi un caz dificil. Lucrurile ar fi fost mai simple dacă nu ar fi fost atâtea straturi de pigmenți, introduse profund în derm. Dar și dacă aveam ocazia să încep procesul de îndepărtare, înainte ca clienta să apeleze la specialistul precedent pentru îndepărtarea tatuajului prin substanțe chimice.
După două ședințe de acest gen, nu a obținut rezultatele dorite. Ba mai mult, sub pigment se ascundeau cicatrici.


Pentru o îndepărtare sigură și rapidă în astfel de cazuri complexe, ideal este să se înceapă cu laserul. Abia apoi se intervine cu substanță, dacă mai este nevoie.
Și nu invers!

6 ședințe de laser!

Da, clienta a avut răbdarea necesară de a veni din 6 în 6 săptămâni pentru realizarea procedurilor de laser. O ședință nu durează mai mult de 2-3 minute și reușesc să deschid nuanța cu un ton/ședință.

Clienta și-a dorit sprâncene fericite. Se bucură de ele în prezent, după ce i-am realizat o pudrare cu atenție la detalii:

  • efect de lifting,
  • 24h/24h aspect de sprânceană machiată profesional,
  • formă modernă și potrivită fizionomiei,
  • nuanță mult îndulcită față de ce avea înainte, 
  • simetrie garantată! 

 

Codițele sprâncenelor, compromisul

Pozele ‘fără’ machiaj, sper să te convingă de faptul că tot ceea ce ține de corpul tău și mai ales de chip, merită toată atenția!

Codițele sprâncenelor prezintă, evident, încă cicatrici. Însă se pot acoperi ușor cu fond de ten. Poți vedea în imagini ‘cu și fără fond de ten’.

Semnal de informare către specialiști, din care și clienții pot învăța: nu vă mai grăbiți să realizați noi lucrări peste cele vechi. În final, tot „cârpeli” vor fi considerate.

Nu mai complicați și nu mai întârziați lucrurile. Clienta tot la îndepărtare va ajunge. Din păcate pentru aceasta, procesul de îndepărtare a tatuajului va fi mult mai complicat și costisitor.

Alege inteligent și investește în tine pe termen lung! Bucură-te de metodele inovative și moderne care există astăzi, atât de îndepărtare cât și de micropigmentare.

CONTACT SIMETRIC BY LARISA TĂNASE 

Recepție SIMETRIC: 0766.328.985 (L-V, 10-18). 

www.academiasimetric.ro/cursuri

www.simetricbeauty.ro/tarife